viernes, octubre 06, 2006

POR FIN SE HA IMPUESTO LA CORDURA

TV3 va a dejar de emitir un anuncio que humillaba a un chico que vestía una camiseta que recuerda a la selección española y ponía por las nubes a otro que iba con la zamarra de la selección catalana de fútbol. Las cosas son como son y argumentos tan simplistas como los del anuncio se caen por su propio peso. Si quieres verlo, pulsa aquí.

4 comentarios:

Marc dijo...

Lunaro: d'humiliació, res de res! És un anunci que descriu la realitat i té un fons de concòrdia: que tothom es desprengui de les samarretes i que cadascú jugui sense que importi la raça, el color de pell o la nació a la qual pertany; i no em vinguis amb allò que diu el PP de "no s'han d'utilitzar nens als anuncis", que ells, recordo, els feien servir en l'última campanya contra la suposada reforma de la Constitució que significaria l'aprovació del nou Estatut català. Per cert que no sé si és la mateixa campanya que utilitzaran per quan es proposi modificar la carta magna perquè la Leonor pugui ser la successora de la Corona... Hronye que hronye!

yinyang mason dijo...

Marc, ets més papista que el papa... Realment penses que els nens espanyols són com els de l'anunci?

Marc dijo...

És que no és un anunci de nens, és una metàfora del que passa realment; lògicament els nens catalans, espanyols, xinesos, etc, són més innocents i pràctics, però l'anunci només vol reflectir la realitat del moment: l'esport espanyol no deixa que les altres nacions de l'Estat puguin participar per sí soles a les competicions. A més, reitero, l'anunci acaba amb tots els nens treient-se la samarreta, i la "moraleja" de tot plegat és bonica, perquè incita a la concòrdia perquè tothom pugui jugar.

Anónimo dijo...

me parece patetico que hableis en catalan, y luego os quejais de los anuncios que ponen en vustra tierra...
pensad que os educan desde pequeños